Fengshui puutarhasuunnittelu

Fengshui puutarhasuunnittelun tavoitteena on saada aikaan piha, jossa on hyvä olla ja joka tukee asukkaiden elämäntavoitteita. Eli suunnittelussa huomioidaan paikan luonne ja energia, asukkaat ja heidän toiveensa sekä fengshuin opit.

Fengshui puutarhasuunnitema voi olla uudelle tontille tai vanhaan pihapiiriin. Piha voi olla iso tai pieni.

Suunnitelman voi tehdä niin, että sitä toteutetaan itse vaihe kerallaan monen vuoden aikana. Tai sen voi teettää kerralla viherrakentajalla.

Fengshui puutarhasuunnitelmat piirretään käsin eli ne ovat ainutlaatuisia ja kauniita. Käsin piirtämällä niihin saa hyvän fengshuin.

Fengshui puutarhasuunnitelma sisältää

Fengshui puutarhasuunnitelma sisältää usein pihan tilanjaon, tarkan kasvivalinnan, valaisinten paikat, kulkuväylien materiaalit ja kasvillisuuden hoito-ohjeet.

Suunnitteluhortonomina minulla on koulutus ja pitkä kokemus pihasuunnittelusta, jota hyödynnän fengshui puutarhasuunnittelussa.

Fengshui puutarhasuunnitelma piirretään käsin ja siihen tulee myös irrallinen bagua.

Fengshui puutarhasuunnitelman vaiheet

Suunnittelu aloitetaan tapaamisella tontilla, jolloin keskustellaan toiveista ja muusta tärkeästä.

Sen jälkeen piirrän luonnoksen, jonka tulen esittelemään paikan päälle. Siinä yhdessä jälleen keskustellaan vaihtoehdoista ja hiotaan luonnosta niin, että se tuntuu hyvältä.

Hyväksytyn luonnoksen piirään käsin puhtaaksi ja lähetän sen postitse asiakkaalle. Mikäli myöhemminkin suunnitelmaa toteutettaessa tulee mieleen kysyttävää, vastaan niihin mielelläni.

Fengshui puutarhasuunnitelman voidaan tehdä myös ns. etänä.

Hinnasto