Ota fengshui-filosofia haltuun

FENGSHUI-VIIKONLOPPUKURSSI

LAUANTAI 28.10.2017 KLO 10-17

Tule tälle peruskurssille, jos haluat ymmärtää fengshuita, kotiasi ja omaa elämäntilannettasi paremmin. Käymme läpi fengshuin keskeiset käsitteet ja toimintaperiaatteet, kuten viiden elementin teorian, yin-yang-periaatteen, ilmansuuntien merkitykset, energian laadut ja kierron jne. Saat hyvän yleiskuvan siitä, mitä fengshui on ja mitä se voi sinulle tarjota.

Kurssille voivat osallistua myös ne, jotka eivät vielä tiedä fengshuista juuri mitään.

SUNNUNTAI 29.10.2017 KLO 10-17

Kurssin jatko-osassa pääset soveltamaan fengshuin oppeja omaan kotiisi. Opit piirtämään ns. fengshui-baguan asuntosi pohjapiirrokseen. Sen perusteella on mielenkiintoista analysoida oman kodin fengshuita. Lisäksi saat vinkkejä, miten fengshuin avulla voidaan kohentaa omaa vaurautta ja hyvinvointia sekä rakkauselämää. Keskustelemme paljon ja osallistujilla on myös mahdollisuus
kysyä oman kodin fengshuista.

Kurssi sopii lauantain peruskurssin käyneille sekä jo hieman fengshuin perusteita osaaville.

Sunnuntain kurssille tarvitset kotisi pohjapiirroksen, jossa on merkittynä ilmansuunnat valmiiksi. Ja voit ottaa myös mukaan kuvia kodistasi esim. muistitikulla tai tabletilla tms.

HINTA

Hinta yhdeltä päivältä 65 euroa, sis 24%alv tai hinta kummaltakin päivältä 110 euroa, sis 24%alv. Fengshui Sampo ry:n jäsenet saavat hinnasta 10% alennuksen. Hinnan voi myös jakaa kahteen maksuerään, niin sovittaessa.


PAIKKA

Kirjakauppa Era Novan Sali, Kasarmikatu 2, 00140 HELSINKI

ILMOITTAUTUMINEN

Paikkoja on vain 14, joten ilmoittaudu mukaan nopeasti. Ilmoittautumiset viimeistään 13.10 Sarille puutarhastudio@kolumbus.fi


Tarkempia lisätietoja voit kysellä kurssin opettajilta Virpi Karjalaiselta ja Sari Weckströmiltä

Virpi Karjalainen on fengshui-konsultti, joka kirjoittaa My Feng Shui Life -blogia.

Virpiin saat yhteyden: fengshuiaskeleita@gmail.com


Sari Weckström on fengshui-konsultti, joka kirjoittaa Sarin puutarhat -blogia

Sariin saat yhteyden: puutarhastudio@kolumbus.fi