Ota kodin fengshui haltuun

FENGSHUI-VIIKONLOPPUKURSSI

Tule tälle kurssille, jos haluat ymmärtää fengshuita, kotisi energioita ja omaa elämäntilannettasi paremmin! Pienryhmä ja kaksi opettajaa takaa sen, että saat yksityisopastusta ja eväät oman kodin fengshui-muutoksiin. Luvassa on tiivis visuaalinen tietopaketti, jota kurssin pitäjät värittävät omin kokemuksin.

LAUANTAI 13.10.2018 KLO 10-17

Kuten sanotaan, jos ei riko munia, on vaikea tehdä munakasta! Tarvitset taustatietoa fengshuista, jotta voit käyttää sitä hyödyksesi. Lauantain aikana käymme sen vuoksi läpi fengshuin keskeiset käsitteet ja toimintaperiaatteet, kuten viiden elementin teorian, yin ja yang -periaatteen, ilmansuuntien merkitykset ja energian laadut. Saat päivän aikana hyvän yleiskuvan siitä, mitä fengshui on ja mitä se voi sinulle tarjota.

SUNNUNTAI 14.10.2018 KLO 10-17

Sunnuntaina pääset soveltamaan fengshuin oppeja omaan kotiisi! Opit piirtämään ns. fengshui-baguan asuntosi pohjapiirrokseen ja määrittämään missä on vaikkapa parisuhde- tai ura-alueesi. Samalla tutkimme yhdessä löytyykö asunnon pohjapiirroksesta lisäosia tai puuttuvia osia ja mitä kaikkea se voikaan merkitä elämässä. Lisäksi saat vinkkejä, miten fengshuin avulla voidaan kohentaa omaa vaurautta ja hyvinvointia sekä rakkauselämää. Keskustelemme paljon ja osallistujilla on mahdollisuus kysyä oman kodin fengshuista kuvien kera.


PIENI RYHMÄ JA KAKSI KOULUTTAJAA

Kurssilla on kaksi kouluttajaa ja opiskelijoita on maksimissaan 14, joten opiskelijat saavat paljon henkilökohtaista ohjausta. He saavat myös tietää oman kiinalaisen astrologian itse-elementin, joka huomioidaan aina sisustuksen värivalinnoissa. Tulemalla kurssille saat tietää oletko vettä, puuta tai kenties tulta! Tämän lisäksi selviää myös vuoden 2018 tuomat fengshui-muutokset kotiin, jotta voit elää ajan hermolla, fengshuin mukaan!

Kurssi sopii ihan aloittelijoille, tai vähän aiheeseen jo perehtyneille.


OTA MUKAAN

Mukaan kurssille tarvitset kotisi pohjapiirroksen. Ja voit ottaa myös mukaan kuvia kodistasi esim. muistitikulla tai tabletilla tms.

HINTA

Hinta 220 euroa, sis 24%alv. Fengshui Sampo ry:n jäsenet saavat hinnasta 10% alennuksen. Hinnan voi myös jakaa kahteen maksuerään, niin sovittaessa.

PAIKKA

Kirjakauppa Era Novan Sali, Kasarmikatu 2, 00140 HELSINKI

ILMOITTAUTUMINEN

Paikkoja on vain 14, joten ilmoittaudu mukaan nopeasti.

Ilmoittautumiset Sarille puutarhastudio@kolumbus.fi


Tarkempia lisätietoja voit kysellä kurssin opettajilta Virpi Karjalaiselta ja Sari Weckströmiltä

Virpi Karjalainen on fengshui-konsultti, joka kirjoittaaMy Feng Shui Life -blogia.

Virpiin saat yhteyden: fengshuiaskeleita@gmail.com

Sari Weckström on fengshui-konsultti, joka kirjoittaa Sarin puutarhat -blogia

Sariin saat yhteyden: puutarhastudio@kolumbus.fi