Puutarha Studion palvelut

Fengshui konsultoinnit

Konsultoinneissa eli neuvontakäynneissä on monta eri vaihtoehtoa. Usein fengshui-konsultaatio kestää 3 tuntia paikan päällä.

Lisätietoa Fengshui neuvontakäynnit eli konsultoinnit

Fengshui etäkonsultaatiot

Etäkonsultaatio onnistuu ilman paikalla käyntiä.

Lisätietoja Fengshui etäkonsultaatiot

Fengshui pihasuunnitelmaan

Tarvitsetko fengshui-analyysin tontista annettavaksi pihasuunnittelijalle. Fengshui-analyysin avulla suunnittelijan on helppo välttää haitallinen fengshui. Samoin hän voi valinnoissaan huomioida muutkin fengshuin lainalaisuudet kyseisellä tontilla.

Ohjeet ovat niin selkeät, että pihasuunnittelijan ei tarvitse osata fengshuita. Hintaan sisältyy sähköpostiviestintä pihasuunnittelijan kanssa.

Teen myös fengshui-pihasuunnitelmia, käsin piirrettynä.

Lisätietoa Fengshui-analyysista pihasuunnittelijalle

Koulutukset ja kurssit

Fengshui-koulutuksia on sekä puutarhaan että sisätiloihin. Lisää koulutusten aiheita sivulla Fengshui puutarhakursseja. Lisäksi pidän kursseja ja koulutan myös tavallisista puutarha-aiheista ilman fengshuita.

Puutarhaneuvonta

Teen myös tavallisia neuvontakäyntejä sekä itse tehtyjen pihasuunnitelmien tarkistuksia.

Jos kaipaat pihaan yksilöityjä ohjeita luonnonmukaisempaan pihanhoitoon ja kuukalenterin mukaan puutarhurointiin, nekin onnistuvat neuvontakäynnillä.

Lisätietoa Neuvontakäynnit ja konsultoinnit

Fengshui-konsulttina käytän fengshuin perusoppien lisäksi fengshui-kompassia ja sen tietoa sekä muita kyseiseen kohteeseen parhaiten sopivia fengshuin menetelmiä.

Tietenkin hortonomina otan myös huomioon pihasuunnitteluun ja puutarhaan liittyvät käytännön asiat.

Toiminta-alue

Toimin pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä koko Suomessa.

Kaupallinen blogiyhteistyö

Kun haluat tehdä kaupallista blogiyhteistyötä Pihan tekoon -blogissa tai Sarin puutarhat -blogissa, ota yhteyttä niin keskustellaan eri vaihtoehdoista.