Puutarha Studion palvelut

Fengshui puutarhasuunnittelu

Ekologinen fengshui puutarhasuunnittelu huomioi tavallisen pihasuunnittelun lisäksi syvemmän tason fengshuin menetelmät sekä ekologisuuden. Puutarhan kauneus ja sen hyvää oloa lisäävät ominaisuudet kuuluvat myös fengshui puutarhasuunnitteluun. Lue lisää Fengshui puutarhasuunnnittelu sivulla.

Puutarhan fengshuikonsultaatio

Ekologinen puutarhan fengshuikonsultaatio sopii valmiiseen puutarhaan, jonka fengshuita halutaan parantaa. Puutarhan fengshuikonsultaation avulla voi silloin itse tai oma pihasuunnittelija muokata pihaa paremmaksi. Lue lisää Puutarhan fengshuikonsultaatio sivulta

ETÄNÄ Fengshui puutarhasuunnittelu

Ekologinen fengshui puutarhasuunnittelua voi tehdä myös etänä, kun asiakas toimittaa tarvittavat tiedot ja kuvia pihasta. Lue lisää Fengshui puutarhasuunnnittelu sivulla.

ETÄNÄ Fengshuikonsultaatiot

Ekologisen puutarhan fengshuikonsultaation voi tehdä myös etänä. Ohjeet siihen saa konsultaation tilauksen yhteydessä. Lue lisää Puutarhan fengshuikonsultaatio sivulta

Verkkokurssit

Verkkokurssit liittyvät puutarhasuunnitteluun, pihan toteuttamiseen, puutarhanhoidon ajoittamiseen kuun mukaan sekä pörriäiset huomioivaan kukkanurmikkoon.

Näet niistä tarkempia tietoja sivulta Sarin puutarhakurssit