Pensasaidat tuuheaksi

Tuuhea ja tiivis pensasaita antaa parhaan näkösuojan. Silloin aita on peittävä ja se vaimentaa myös ääntä paremmin. Tällä kurssilla on selkeät ja käytännönläheiset ohjeet, miten saat pensasaidasta tuuhean. Sekä miten saat sen myös pysymään tuuheana ja peittävänä.

Saat pensasaidan heti hyvään kasvuun

Pensasaidan taimet lähtevät hyvään ja rehevään kasvuun, kun osaat istuttaa ne oikein. Silloin taimet eivät jää jurottamaan ja sinun ei tarvitse uusia yhtään tainta. Säästät siis samalla selvää rahaa.

Oikealla istutustavalla sekä hyvällä alkuvuosien hoidolla saat pensasaidan kasvamaan nopeasti näkösuojaksi. Se onkin ainoa keino saada pensaat hyvään kasvuun.

Pensasaidan leikkaaminen muotoon käy kätevästi

Osaat leikata pensasaidat niin, että ne pysyvät jatkossakin tuuheina ja antavat parhaan näkösuojan. Lisäksi leikkaaminen tuntuu helpolta, kun tiedät miten leikataan ja milloin. Oli aitasi sitten aroniaa, tuijaa, kuusta tai joitain muuta kasvilajia, kurssilla on selkeät ohjeet eri pensaiden leikkaamiseen.

Muotoon leikatut pensasaidat vievät vain vähän tilaa

Yhä useammilla pihoilla tilaa pensasaidoille on vain vähän. Sen takia kapeiksi ja muotoon leikatut pensasaidat ovat suosittuja. Samoin niiden korkeutta on helppo leikkaamalla säädellä.

Valitse oikea ajankohta eri pensasaitojen leikkaamiseen

Opit valitsemaan hyvän leikkausajankohdan pensaslajille, jolloin aita tuuheutuu ja pysyy tiiviskasvuisena. Lisäksi aidan leikkaaminen on paljon helpompaa.

Mitä tehdä vanhalle ja harvalle pensasaidalle?

Vanhan ja harvakasvuisen pensasaidan saa hoitotoimilla usein uudelleen tuuheaksi. Silloin se taas antaa hyvin näkösuojaa. Eli harvemmin pensasaita joudutaan vaihtamaan ihan uuteen.

Tieto kurssilla lyhyinä videoina

Kurssilla on koottuna kaikki tärkein tieto aitojen leikkaamiseen ja muuhun hoitoon. Sinun ei tarvitse etsiä niitä sirpaletietoina sieltä täältä ja vältät samalla väärän tai vanhan tiedon.

Kaikki kurssimateriaalit on käytössäsi heti

Kaikki materiaali on heti käytössäsi ja voit katsoa niitä missä järjestyksessä tahansa. Voit myös myöhemmin palata niihin, sillä kurssi on käytössäsi pitkään.

Kurssi toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

Kurssin hinta

Kurssin voit maksaa turvallisesti verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla. Kurssin voi ostaa myös lahjaksi.

Hinta 54€, sis 24%alv