Puutarhan fengshui-analyysi

Fengshui-analyysin tiedoilla piha- ja viheraluesuunnittelun ammattilainen pystyy suunnittelemaan pihasta fengshuin näkökulmasta harmonisen ja välttää huonon fengshuin. Hänen ei tarvitse tietää etukäteen fengshuista juuri mitään, vaan voi keskittyä omaan työhönsä.

Mitä puutarhan fengshui-analyysi sisältää

Fengshui-analyysi sisältää keskustelut asiakkaan toiveista fengshuin suhteen sekä käynnin paikan päällä.

Asiakas saa kirjallisen selostuksen paikan fengshuista suosituksineen ja mahdollisista muutosehdotuksista. Lisäksi bagua on piirrettynä tontin asemapiirustukseen. Selostuksen avulla pihasuunnittelija saa luotua pihasuunnitelmasta fengshuin mukaisesti suotuisan asukkaille.

Fengshui-analyysi sisältää myös sähköpostiviestittelyn pihasuunnittelijan kanssa.

Fengshui-analyysi sopii myös omaan käyttöön

Jos haluat tietää oman pihasi tai tonttisi fengshuista ja saada suositukset muutosehdotuksista, puutarhan fengshui-analyysi sopii myös siihen.

Luottamuksellista ja yksilöllistä

Fengshui-analyysit vaativat aina tontilla käynnin ja asukkaiden haastattelun! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia.

Jokaisen pihan fengshui on hyvin yksilöllinen. Tämä johtuu siitä, että työkaluna käytetään fengshui-kompassia, maaston ja rakennusten muodot vaihtelevat sekä asukkaiden toiveet ja luonteet ovat erilaisia.

Hinta

Hinta muodostuu aina kohteen laajuuden mukaan. Lisäksi siihen voi tulla matkakuluja. Esimerkiksi pääkaupunkiseudulla omakotitalon pihaan alk. 327€, sis 24% alv.