Verkkokursseja:

Haluatko suunnitella pihan itse? Tällä kurssilla se onnistuu helposti.

Opit valitsemaan kasvit niin, että sinun ei tarvitse myöhemmin uusia tai siirtää niitä. Eikä sinun tarvitse leikata kasveja pienemmäksi. Jo se on selvä rahan ja ajan säästö.

Tai jos haluat parantaa pihasi helppohoitoisuutta, se lähtee aina pihasuunnittelusta ja sen vinkeistä. Opit myös välttämään huonoja valintoja, joten pihastasi tulee toimivampi. Mietityllä pihasuunnitelmalla sinun on helppo alkaa toteuttaa pihaa.

Pihalla ja terassilla -blogissa kurssin aiheisiin liittyviä blogipostauksia:

Haluatko oppia hoitamaan sisäkasveja ja pihaa ajoittamalla työt luonnollisesti kuun mukaan? Se kuuluu osana ekologista ja luonnonmukaista puutarhanhoitoa. On siis myös ekoteko.

Saat rikkaruohojen kitkemisen yhä helpommaksi ja vielä ekologisesti. Tai opit kastelemaan sisäkasveja rytmillä, mikä saa ne viihtymään paremmin.

Samoin kun kylvät siemenet kuun mukaan parhaana ajankohtana, siemenet itävät varmemmin. Koet siis puutarhanhoidon paljon selkeämpänä ja samalla säästät aikaa.

Kurssiin kuuluu oma Kuun vaiheet puutarhanhoidossa -Facebook ryhmä. Siellä on tarkemmin viikon ajankohtaiset puutarhatyöt kuun mukaan. Sama listaus löytyy kurssialustalta.

Kun teet pihallesi kukkanurmikon, teet samalla ison ekoteon perhosille, kimalaisille ja muille pölyttäjille. Kuin vastalahjaksi saat nämä pölyttäjät auttamaan omenapuiden, marjapensaiden ja mansikan kukkien pölyttämisessä. Vain siten saat satoa hedelmäpuista ja marjakasveista.

Kauniisti kukkiva nurmikko on matalaa kasvustoa, jossa voit pelata ja kävellä normaalisti. Lisäksi sinun ei tarvitse hoitaa sitä niin usein, mitä perinteistä nurmikkoa.

Tällä kurssilla opit valitsemaan oikeat kasvit, perustamaan kukkanurmikon eri tavoilla ja hoitamaan sitä niin, että saat kukkien määrän lisääntymään.