Neuvontakäynnit ja konsultoinnit

Pihalle ja puutarhaan fengshuin hengessä


Fengshui neuvontakäynneillä paikan päällä tutkitaan pihaa ensin fengshui kompassin avulla. Sen jälkeen keskustellaan muutosehdotuksista, joissa on asiakkaan toiveet ja fengshui huomioitu.

Neuvontakäyntiin liiittyy usein hyvin tavallisiakin asioita, kuten kasvivalintaa, tilanjakoa, pintamateriaalivaihtoehtoja jne.

Fengshui neuvontakäynti kestää yleensä noin 3 tuntia ja se sisältää tiivistelmän muutosehdotuksista kirjallisena. Käynneissä on tuntiveloitus.

Parvekkeelle

Neuvontakäynti sopii hyvin fengshui parvekkeen suunnitteluun. Käynnin aikana parveketta ja sen sijoittumista asuntoon nähden tutkitaan ensin fengshui kompassilla. Sen jälkeen keskustellaan, miten parvekkeen saa harmoniseksi keitaaksi, jossa on huomioitu asiakkaan toiveet ja fengshui tieto.

Fengshui neuvontakäynnti kestää yleensä 2- 3 tuntia ja se sisältää tiivistelmän muutosehdotuksista kirjallisena. Käynneissä on tuntiveloitus.

Muut neuvontakäynnit

Teen myös perinteisiä pihaneuvontakäyntejä.

Pihasuunnittelukurssilla itse tehdyn pihasuunnitelman voin tarkistaa paikan päällä neuvontakäyntinä. Siinä on silloin tuntiveloitus ja yleensä aikaa menee 1-2 tuntia.

Pihan hoitoon liittyvät neuvontakäynnit voivat olla perinteisiä. Tai voin neuvoa "kädestä pitäen", miten kuu kalenterin mukaan omaa pihaa voi hoitaa.