Fengshui neuvontakäynnit eli konsultoinnit

Pihalle ja puutarhaan fengshui-konsultoinnit

Fengshui neuvontakäynneillä keskustellaan ennen käyntiä toiveista ja tavoitteista eli mitä haluaa neuvontakäynniltä.

Varsinaisella käynnillä paikan päällä tutkin pihaa fengshuin näkökulmasta, jonka jälkeen keskustellaan havaitsemistani asioista ja muutosehdotuksista.

Neuvontakäyntiin liittyy usein hyvin tavallisiakin asioita, kuten kasvivalintaa, tilanjakoa, pintamateriaalivaihtoehtoja jne.

Fengshui neuvontakäynti kestää yleensä noin 3 tuntia ja se sisältää tiivistelmän muutosehdotuksista kirjallisena sekä asemapiirustukseen sijoitetun baguan piirtämisen. Käynneissä on tuntiveloitus.

Parvekkeelle fengshui-konsultoinnit

Neuvontakäynti sopii hyvin fengshui-parvekkeen suunnitteluun. Käynnin aikana parveketta ja sen sijoittumista asuntoon nähden tutkitaan ensin fengshui kompassin tiedoilla. Sen jälkeen keskustellaan havainnoistani ja mitä muutoksia parvekkeelle kannattaa tehdä. Ehdotuksissa on huomioitu asiakkaan toiveet ja fengshuitieto.

Fengshui neuvontakäynnti kestää yleensä 2- 3 tuntia ja se sisältää tiivistelmän muutosehdotuksista kirjallisena. Käynneissä on tuntiveloitus.

Muut neuvontakäynnit

Teen myös perinteisiä pihaneuvontakäyntejä pihan suunnitteluun ja hoitoon liittyen.

Pihasuunnittelukurssilla itse tehdyn pihasuunnitelman tarkistaminen onnistuu parhaiten paikan päällä neuvontakäyntinä. Siinä on silloin tuntiveloitus ja yleensä aikaa menee 1-2 tuntia.

Hintatietoja.