Sarin pihasuunnittelukurssi -verkkokurssi

Oman pihan suunnittelu on innostavaa ja hauskaa. Jotta saat siitä toimivan ja helppohoitoisen, tarvitset käytännönläheistä tietoa pihasuunnittelusta kasvivalintoineen. Tämä kurssi on sitä varten.

Verkkokurssin aiheet

Tällä Sarin pihasuunnittelukurssilla aiheet on jaettu sopivan kokoisiin paloihin, joiden avulla pihasuunnittelu etenee helposti. Eli kurssilla on 8 modulia.
 1. Näin aloitat suunnittelun
 2. Sijoita pihalle eri toiminnot
 3. Tarvitsetko pihalle näkösuojaa ja raja-aitoja
 4. Näin valitset pihalle sopivimmat puut ja pensaat
 5. Talvivihreät havukasvit sekä köynnökset tuovat ilmettä pihaan
 6. Hyötypuutarhasta syötävää
 7. Perennoja eri käyttötarkoituksiin
 8. Pihasuunnittelun viimeistely

Kurssi muodostuu videoista ja ladattavista pdf-tiedostoista... Kun olet saanut modulin "tehtyä", sinulle avautuu seuraava moduuli 1.2.2019.

Kurssin aikana voit keskustella kurssialustalla tai opettajan kanssa.

Koska tämä kurssi on ikään kuin pioneerikurssi, sen sisältö voi hieman muokkautua kurssin aikana saatujen palautteiden ja kokemusten mukaan.

Sarin pihasuunnittelukurssi pohjautuu suunnitteluhortonomi Sari Weckströmin 15 vuoden kokemukseen pihasuunnittelun opettamisesta Espoon työväenopistossa ja Nurmijärven Opistossa.

Kenelle kurssi sopii

 • Tämä pihasuunnittelukurssi sopii kaikille, joilla on tarvetta itse suunnitella pihaa. Eli piha voi olla iso tai pieni, vanha tai aivan alkutekijöissä.
 • Samoin se sopii niille, joilla ei ole mitään kokemusta eikä kiinnostusta puutarhaan, vaan tavoitteena on simppeli helppohoitoinen piha.
 • Kurssi sopii myös puutarhaharrastajille, joille piha on intohimo. Kurssin opeilla on silloin helppo suunnitella jatkossakin monilajisia kasviryhmiä niin, että piha näyttää tyylikkäältä läpi vuoden ja hoito pysyy helppona.
 • Mikäli haaveilet trendikkäästä muotopuutarhasta tai väriteemapuutarhasta, niidenkin suunnitteluun onnistut tämän kurssin opeilla.
 • Jos olet suunnittelemassa talonrakennusprojektia, tämä kurssi auttaa sinua hahmottamaan pihaa ja siten mm. talon sijoittamista tontille. Sekä säästämään rahaa, kun pihan maatyöt pystyy tekemään talonrakennuksen yhteydessä.

Materiaali käytössäsi pitkään

Kurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit rauhassa omaan tahtiin käydä osioita läpi ja palata niihin myöhemmin uudelleen, vaikka kuinka monta kertaa.

Voit katsoa kurssin materiaaleja mobiililaitteella eli älypuhelimella. Tai voit kuunnella ne, sillä niissä on myös ääni.

Sähköpostiakin voit laittaa kurssin aikana opettajalle eli minulle. Kurssialustalla on siihen oma linkki.

Hinta

Maksun suoritat turvallisesti verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla.

Kurssin hinta on 85 euroa, sis 24%alv.