Kaunis satumainen kukkanurmikko -verkkokurssi

Olet varmaan ihaillut vanhojen pihojen kukkivia nurmikoita. Keväällä ne aloittavat sinisenä skillamerenä. Ja läpi kesän nämä upeat kukkanurmikot vaihtavat väriä valkoisen, lilan ja keltaisen sävyissä.

Kukkanurmikko kukkii aikaisesta keväästä syksyyn

Kurssilla opit valitsemaan sopivat kasvit kukkanurmikollesi, oli maa sitten kuivaa tai tuoretta. Samoin löydät sopivimman tavan tehdä sen pihalle, nopeasti tai ajan kanssa. Opit myös hoitamaan kukkanurmikkoa niin, että kukkivat kasvit viihtyvät ja lähtevät leviämään. Eli kukinta lisääntyy koko ajan, oli sitten kuiva kesä tai sateinen kesä. Mikä mukavinta, niin kukkanurmikon hoito on paljon helpompaa, mitä perinteisen nurmikon.

Kukkanurmikko varmistaa marja- ja hedelmäsadon

Kukkanurmikko pihallasi varmistaa omena- ja marjakasvien hyvän sadon. Sillä kukat houkuttelevat kimalaisia, perhosia ja muita pölyttäjiä pihallesi jo ennen omenapuiden, marjapensaiden ja mansikan kukintaa. Samalla saat hyvän mielen, kun autat tärkeitä pölyttäjiä.

Kurssin osiot voi katsoa omaan tahtiin

Voit katsoa ja kuunnella tämänkin kurssin osiot missä tahansa järjestyksessä. Ja vaikka kuinka monta kertaa, sillä kurssi on ns. toistaiseksi käytössäsi eli pitkään.

  • Kaunis satumainen kukkanurmikko
  • Helppo ekoteko pörriäisille
  • Kukkanurmikkoon sopivat kasvit
  • Näin teet kukkanurmikon
  • Kukkanurmikon hoito
  • Vanhojen pihojen lumoava sininen skillameri

Kurssi toimii myös älypuhelimilla. Tälläkin kurssilla on mahdollisuus kysyä opettajalta eli minulta, jos mieleen tulee jotain aiheeseen liittyvää.

Kurssin hinta

Kurssin voi maksaa turvallisesti verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla.

Hinta 35 euroa, sis 24% alv.