Verkkokursseja:

Tällä pihasuunnittelukurssilla opit itse suunnittelemaan pihaa ja piirtämään pihasuunnitelmaa. Kurssi toimii monenlaisiin ja kokoisiin pihoihin. Kurssin tiedoilla suunnittelu onnistuu täysin aloittelijaltakin.

Saat kurssilta sitä tärkeää tietoa kasvien sommitteluun ja pihan helppohoitoisuuteen, mikä monella harrastajalle tuottaa pään vaivaa. Opit myös välttämään huonoja valintoja, joten saat pihastasi toimivan.

Haluatko saada rikkaruohojen kitkemisen yhä vähemmäksi ja vielä ekologisesti. Silloin kitkeminen kannattaa ajoittaa kuun mukaan, kuten ennen on tehty. Samoin oikeaan aikaan nurmikon leikkaaminen hidastaa sen kasvua ja vähentää ruohonleikkuuta.

Kuun vaiheet ja puutarhanhoito -verkkokurssin avulla opit hoitamaan pihaa luonnon rytmien mukaan eli kuun mukaan ajoittaen. Se helpottaa ja selkeyttää pihan hoitoa. Samalla se säästää aikaa.

Verkkokurssi on käytettävissä toistaiseksi eli siihen voi palata monta kertaa uudelleen.

Kukkanurmikko on iso ekoteko perhosille ja kimalaisille. Samalla huolehdit, että pihalla viihtyvät pölyttäjähyönteiset. Niitä nimittäin tarvitaan omenapuiden, marjapensaiden ja mansikan pölyttämiseen, jotta tulee hedelmiä ja marjoja.

Kurssilla opit sekä tekemään ja hoitamaan oikein kukkanurmikkoa. Se on erittäin helppohoitoinen, mutta väärällä hoitotavalla sen voi pilata.

Osaat kurssin käytyäsi valita oikeat kasvit, tehdä kukkanurmikon eri tavoilla sekä hoitaa sitä oikein.

Joulukukkia ja kransseja -verkkokurssin opastuksella osaat kasvattaa itse omat joulukukat ja jopa joulukielot. Kurssin tiedoilla sinun on helppo saada joulukukat menestymään pitkään, jopa monivuotisina. Samoin saat neulaset pysymään joulukuusessa jopa yli loppiaisen.

Opit myös tekemään helppoja kransseja ja osan ihan pienestäkin ostomateriaalista.