UUSI KURSSI - Sarin laajempi pihasuunnittelukurssi

Tämä pihasuunnittelukurssi ohjaa sinua etenemään oman pihasi suunnittelua viikko viikolta. Kurssilla on ainakin 8 rentoa live-tapaamista verkossa ja suurin osa kurssin materiaaleista on videoina kurssialustalla. Tämä kurssi sopii sinulle, jos kaipaat pihasuunnitteluusi enemmän opettajan ohjausta ja tukea. Voit toki edetä kurssia myös omaan tahtiisi ja aloittaa kurssin vaikka heti.

Kurssialustalla voit myös keskustella opettajan kanssa yksityisviesteinä.

Kurssi painottaa kauniin, toimivan ja helppohoitoisen pihan suunnittelua. Sinne tulee myös ekologisempaan pihasuunnitteluun ohjaavia vinkkejä.

Livetapaamiset verkossa alkavat keskiviikkona 30.8.2023. Voit jo ennen sitä aloittaa kurssin itsenäisesti tai voit tehdä kurssin ennakkotehtävät, jotka auttavat sinut hyvään alkuun.

Tavoitteena kaunis, toimiva ja helppohoitoinen piha

Kurssi painottaa kauniin, toimivan ja helppohoitoisen pihan suunnittelua. Sinne tulee myös ekologisempaan pihasuunnitteluun ohjaavia vinkkejä.

Kurssi sopii kaikille eli se ei vaadi kasvien tuntemista tai aikaisempaa kokemusta puutarhanhoidosta.

Kurssin materiaalit videoina

Kurssilla saat suunnitteluun käytännönläheistä tietoa, ideoita ja vinkkejä. Suurin osa kurssin materiaaleista on videoina. Ne ohjaavat konkreettisin käytännön neuvoin, miten tehdään pihasuunnitelmaa ja miten siinä edetään. Opit suunnittelemaan pihastasi helppohoitoisen ja oman tyylisen.

Suunnitelmasta helppo laskea materiaalit ja toteuttaa piha myös osissa

Voit halutessasi piirtää pihasuunnitelman puhtaaksi lopulliseen asuun, sillä siitä löytyy ohjevideo.

Valmiin pihasuunnitelman avulla sinun on paljon selkeämpää hankkia taimia ja tehdä istutuksia. Samoin kokonaan uuden pihan rakentaminen onnistuu kätevämmin, koska suunnitelmasta on helppo laskea tarvittavien materiaalien ja kasvien määriä.

Kurssi on käytössäsi pitkään

Kurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit palata kurssin materiaaleihin myöhemmin uudelleen, vaikka kuinka monta kertaa.

Kurssi toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Tai voit kuunnella materiaalit, sillä niissä on myös ääni. Kurssi sisältää videoita ja ladattavia pdf-tiedostoja.

Maksat turvallisesti verkkopankissa

Kurssin voit maksaa turvallisesti verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla. Kurssilla ei ole peruutusoikeutta, koska kurssin materiaalit on heti käytössäsi.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi. Ota silloin yhteyttä Sariin tästä.