Sarin laajempi pihasuunnittelukurssi

Tämä pihasuunnittelukurssi ohjaa sinua etenemään oman pihasi suunnittelua toimivalla tavalla. Saat henkilökohtaista ohjausta opettajalta. Kurssin varsinaiset materiaalit on videoina kurssialustalla.

Tällä kurssilla saat 8 henkilökohtaista ohjaushetkeä opettajalta oman pihan suunnittelusi tueksi. Voit aloittaa kurssin heti sen oston jälkeen. Kaikki kurssimateriaalit aukeavat nähtäväksesi. Kurssia kannattaa kuitenkin edetä järjestyksessä.

Kurssi painottaa kauniin, toimivan ja helppohoitoisen pihan suunnittelua. Sinne tulee vielä lisää ekologisempaan pihasuunnitteluun ohjaavia vinkkejä.

Tavoitteena kaunis, toimiva ja helppohoitoinen piha

Kurssi painottaa kauniin, toimivan ja helppohoitoisen pihan suunnittelua. Sinne tulee myös ekologisempaan pihasuunnitteluun ohjaavia vinkkejä.

Kurssi sopii kaikille eli se ei vaadi kasvien tuntemista tai aikaisempaa kokemusta puutarhanhoidosta.

Kurssin materiaalit videoina

Kurssilla saat suunnitteluun käytännönläheistä tietoa, ideoita ja vinkkejä. Kurssin materiaalit on videoina kurssialustalla. Ne ohjaavat konkreettisin käytännön neuvoin, miten tehdään pihasuunnitelmaa ja miten siinä edetään. Opit suunnittelemaan pihastasi helppohoitoisen ja oman tyylisen.

Suunnitelmasta helppo laskea materiaalit ja toteuttaa piha myös osissa

Voit halutessasi piirtää pihasuunnitelman puhtaaksi lopulliseen asuun, sillä siitä löytyy ohjevideo.

Valmiin pihasuunnitelman avulla sinun on paljon selkeämpää hankkia taimia ja tehdä istutuksia. Samoin kokonaan uuden pihan rakentaminen onnistuu kätevämmin, koska suunnitelmasta on helppo laskea tarvittavien materiaalien ja kasvien määriä.

Kurssi on käytössäsi pitkään

Kurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit palata kurssin materiaaleihin myöhemmin uudelleen, vaikka kuinka monta kertaa.

Kurssi toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Tai voit kuunnella materiaalit, sillä niissä on myös ääni. Kurssi sisältää videoita ja ladattavia pdf-tiedostoja.

Maksat turvallisesti verkkopankissa

Kurssin voit maksaa turvallisesti verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla. Kurssilla ei ole peruutusoikeutta, koska kurssin materiaalit on heti käytössäsi.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi. Ota silloin yhteyttä Sariin tästä.