Tämän kurssin avulla osaat valita parhaita perhos- ja pörriäiskasveja, jotka viihtyvät pihallasi. Saat suunniteltua kukkapenkin tai kasviryhmiä, jotka kukkivat aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn eli jopa maaliskuulta lokakuulle.

Kurssin ohjeilla pystyt myös muokkaamaan jo olemassa olevia kasviryhmiä paremmin perhosille ja pörriäisille mieluisiksi.

Iso ekoteko, jonka voit tehdä omalla pihallasi

Jos haluat auttaa pölyttäjiä, helpoin ja nopein tapa on lisätä niille mieluisia kukkia. Samalla lisäät pihasi kasvilajien määrää, mikä aina myös lisää hyönteislajeja pihallasi. Ja se usein lisää muitakin luonnon eläimiä, kuten pikkulintuja. Eli yhdellä koko kesän kukkivalla perhosille ja pörriäisille suunnitellulla kukkapenkillä voit tehdä ison ekoteon.

Saat suunniteltua kukkapenkistä kauniin

Ympäri vuoden eli kaikkina vuodenaikoina kaunis kukkapenkki on toiveena etenkin kaupunkipihoille. Perhos- ja pörriäiskukkapenkin ei siis tarvitse olla rytönen tai epäsiisti. Kurssilla ohjeet, miten siitä saa suunniteltua kauniin, kaupunkipihallekin sopivan pihan kaunistajan.

Voit parantaa myös vanhoja kasviryhmiä

Kurssin tietoa voit käyttää apuna, kun muokkaat pihastasi ekologisempaa. Vanhoja kasviryhmiä saa helposti muutettua paremmiksi pölyttäjille, lisäämällä tai vaihtamalla sinne kurssilla esiteltyjä kasveja.

Tätä kurssia on toivottu

Omalla pihallani on todella paljon perhosia, kimalaisia ja muita pörriäisiä aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn asti. Olenkin kirjoitellut siitä Sarin puutarhat -blogissani. Siihen liittyen minulta on usein kysytty vinkkejä pörriäisten lisäämiseen pihalle ja toivottu kurssia aiheesta. Joten tässä nyt vastaus toiveisiinne.

Edullinen hinta on Puutarha Studion ekoteko

Kurssin hinta pidetään edullisena, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus ostaa se. Kurssin vinkkien ja tiedon avulla opiskelijat saavat tehtyä aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn kukkivia perhos- ja pörriäiskukkapenkkejä. Näin voimme tukea pölyttäjiä ja perhosia konkreettisesti sekä helposti. Tämä kurssi on yksi yritykseni Puutarha Studion ekoteoista.

Voit keskustella opettajan kanssa

Kurssin aikana voit kysyä ja keskustella kurssialustalla yksityisviesteinä opettajan kanssa. Opettajana toimii suunnitteluhortonomi Sari Weckström.

Kurssi on käytössäsi pitkään

Kurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit rauhassa omaan tahtiin käydä osioita läpi ja palata niihin myöhemmin uudelleen, vaikka kuinka monta kertaa.

Kurssi toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Tai voit kuunnella materiaalit, sillä niissä on myös ääni. Kurssi sisältää videoita ja joitakin ladattavia pdf-tiedostoja.

Maksat turvallisesti verkkopankissa

Kurssin voit maksaa turvallisesti verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla. Tuttuun tapaan verkkokurssilla ei ole peruutusoikeutta, koska kaikki materiaali on heti käytössäsi.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi. Ota silloin yhteyttä Sariin tästä.


Puutarhaterveisin Sari

Sari Weckström /Puutarha Studio
suunnitteluhortonomi, kouluttaja