Fengshui puutarhasuunnittelu

Fengshui puutarhasuunnittelun tavoitteena on saada aikaan piha, jossa on hyvä olla ja joka tukee asukkaiden elämäntavoitteita. Eli suunnittelussa huomioidaan paikan luonne ja energia, asukkaat ja heidän toiveensa sekä fengshuin opit.

Ekologisessa puutarhafengshuissa tärkeää on myös ekologisuus ja luonto pihalla. Fengshui puutarhasuunnitelmassa sekin tehdään asukkaat, pihan luonne ja ympäristö huomioiden.

Fengshui puutarhasuunnitema voi olla uudelle tontille tai vanhaan pihapiiriin. Piha voi olla iso tai pieni.

Suunnitelman voi tehdä niin, että sitä toteutetaan itse vaihe kerallaan monen vuoden aikana. Tai sen voi teettää kerralla viherrakentajalla.

Fengshui puutarhasuunnitelmat piirretään käsin eli ne ovat ainutlaatuisia ja kauniita. Käsin piirtämällä niihin saa hyvän fengshuin.

Fengshui puutarhasuunnitelma sisältää

Fengshui puutarhasuunnitelma sisältää usein pihan tilanjaon, tarkan kasvivalinnan, valaisinten paikat, kulkuväylien materiaalit ja kasvillisuuden hoito-ohjeet.

Suunnitteluhortonomina Sari Weckströmillä on koulutus ja pitkä kokemus pihasuunnittelusta, jota hän hyödyntää fengshui puutarhasuunnittelussa.

Fengshui puutarhasuunnitelma piirretään käsin, jotta siihen saadaan hyvä fengshui. Suunnitelmaan tulee myös irrallinen bagua.

Fengshui puutarhasuunnitelman vaiheet

Suunnittelu aloitetaan tapaamisella tontilla, jolloin keskustellaan toiveista ja muusta tärkeästä.

Sen jälkeen Sari piirtää luonnoksen, jonka hän tulee esittelemään paikan päälle. Siinä yhdessä keskustellaan vaihtoehdoista ja hiotaan luonnosta niin, että se tuntuu hyvältä.

Hyväksytyn luonnoksen Sari piirtää käsin puhtaaksi ja lähettää sen postitse asiakkaalle. Mikäli myöhemminkin suunnitelmaa toteutettaessa tulee mieleen kysyttävää, Sari vastaa niihin mielellään.

Fengshui puutarhasuunnitelma voidaan tehdä myös ns. etänä.

Hinnasto